Lijenu kuhinju

Lijena kuhinja

Pozivamo Vas u našu vegetarijansku kuhinju. Predstavit ćemo Vam razne vegetarijanske recepte, a u isto vrijeme podijelit ćemo sa vama naše iskustvo vezano uz vegetarijansku hranu i različite razloge koje su nas nadahnuli da krenemo s ovakvom vrstom prehrane.

Započet ćemo sa nekoliko praktičnih navoda. Mnogi ljudi misle da je vegetarijanska prehrana skuplja i da uobičajeni vegetarijanac mora provesti više vremena u kuhinji od drugih. Realno oba ova navoda izgledaju puno drugačije u stvarnosti, a kako bi vam pomogli da to iskusite pozvat ćemo vas s vremena na vrijeme u našu „lijenu kuhinju“, gdje ćete pronaći recepte koje ne treba dugo pripremati a u isto vrijeme se nadamo da će vam se svidjeti! Dakle, ako želite pripremiti jednostavan i ukusan vegetarijanski obrok za otprilike 20 minuta potražite recepte pod „Lijena kuhinja“.

Za one koje vole umjetnost kuhanja i uživaju u finijim i probranijim jelima uvrstit ćemo i puno ovakvih vrsta recepata. Dakle, dragi prijatelji – dobrodošli u avanturu vegetarijanske prehrane.