Pogledajte ovo interesantno video predavanje
svjetski poznatog Joga učitelja – “Joga – put savršenosti”

Različiti su razlozi zašto vrijedi biti vegetarijanac. Za neke od nas to je nova avantura u području ”kulinarskih iskustava”, dok neki razumiju koristan utjecaj vegetarijanske prehrane na naše zdravlje. Neki pak ne žele biti uzrok nepotrebne boli drugim bićima …itd. Želimo vas pozvati da razmotrite sve ove različite aspekte, pogledajte našu rubriku ”Zašto vrijedi biti vegetarijanac”

Dragi prijatelji,

Dolazimo vam iz Poljske, i želimo vas pozvati na avanturu sa meditacijom i jogom. Predstavljamo školu meditacije i joge koja ima svoje mjesto u različitim zemljama svijeta.

Meditacija i filozofija koju želimo podijeliti sa vama prosljeđuje se joga tradicijom sa učitelja na učenika već više od 5000 godina. Velika je inspiracija u našim životima te se nadamo da ćete i vi pokušati i samim time iskusiti mnoge dobrobiti na fizičkoj, mentalnoj i duhovnoj platformi.

Prosljeđujući učenja velikih mudraca i učitelja meditacije pokušavamo pomoći ljudima da se nose sa svojim unutarnjim problemima poput depresije, tjeskobe, samoće i različitih ovisnosti, koje mogu biti i teži od vanjskih problema svakidašnjeg života.

Također želimo podijeliti sa vama jednostavne joga vježbe i tehnike meditacije, koje su jednostavne, ugodne i prikladne za svakoga, bez obzira odakle dolazimo. One će vas voditi u uravnotežen stil života sa pojačanim osjećajem za dobrobit vašeg tijela, uma i dubljeg duhovnog zadovoljstva.

Prema drevnom joga naputku svi naši sastanci i aktivnosti su besplatni. Trenutno se većina naših aktivnosti odvija u Splitu, ali mi također planiramo događanja u Zagrebu. Ukoliko bude više zainteresiranih, doći ćemo i u druga mjesta. Dakle, slobodno nas kontaktirajte!

Joga prijatelji.