Suočite se s Korona virusom bez stresa

Suočite se s Korona virusom bez stresa

Stres snižava naš imunološki sustav. U sezoni  Korona virusa i drugih vrsta gripa dobro je imati snažan imunološki sustav koji je usko povezan s našim umom i razinom stresa. Malo ljudi zna koliko stres loše utječe na naš imunološki sustav.

Želimo Vam predstaviti članak koji su napisali ayurvedski liječnici.

Meditacija:

Stres isključuje funkciju i snagu našeg imunološkog sustava.  Meditacija je najbolje sredstvo za kontrolu stresa i zato stvara pozitivno mentalno okruženje kako bi imunološki sustav mogao napredovati.

Pokazano je da meditacija potiče regije moždanog djelovanja imunološkog sustava i pojačava T stanice i antitijela (naši imunološki vojnici).

Meditiranje dvaput dnevno je Vaša najbolja podrška za zdravu imunološku funkciju.

Suočite se s Korona virusom bez stresa

KUĆNI LIJEK

Kućni lijek od šipkove kore:

Šipkova kora služi za suzbijanje bilo kakve virusne infekcije i za jačanje imuniteta u svrhu  prevencije.  Budući da je antipiretik, koristi se za smanjenje groznice i izgradnju snage kod osoba s infekcijama.

Ovaj lijek preporučuje moj učitelj ayurvede, dr. Smita Naram, za zaštitu tijela i jačanje imuniteta radi sprečavanja infekcije.

Preporučila je ovo kod epidemije SARS-a, a sada ga naglašeno preporučuje kao dobru pomoć i u sprječavanju virusa Korone.

Ako netko putuje u pogođena područja ili je susreo nekoga s virusom, ovo je moćan lijek za prokuhati i piti polako tokom dana.

  • Koristite šipkovu koru
  • Ogulite koru sa jednog šipaka i narežite na komade
  • Dodajte 2 čaše vode
  • Kuhajte dok se voda ne smanji na ¼ čaše
  • Dodajte 1 čajnu žlicu kurkume
  • Ocijedite i pijte polako tokom dana