International Yoga

Kliknite ovdje za ulaz!

Dragi prijatelji

Dolazimo vam iz Poljske, i želimo vas pozvati na avanturu sa meditacijom i jogom. Predstavljamo školu meditacije i joge koja ima svoje mjesto u različitim zemljama svijeta.

Meditacija i filozofija koju želimo podijeliti sa vama prosljeđuje se joga tradicijom sa učitelja na učenika već više od 5000 godina. Velika je inspiracija u našim životima te se nadamo da ćete i vi pokušati i samim time iskusiti mnoge dobrobiti na fizičkoj, mentalnoj i duhovnoj platformi.

Prosljeđujući učenja velikih mudraca i učitelja meditacije pokušavamo pomoći ljudima da se nose sa svojim unutarnjim problemima poput depresije, tjeskobe, samoće i različitih ovisnosti, koje mogu biti i teži od vanjskih problema svakidašnjeg života.

Također želimo podijeliti sa vama jednostavne joga vježbe i tehnike meditacije, koje su jednostavne, ugodne i prikladne za svakoga, bez obzira odakle dolazimo. One će vas voditi u uravnotežen stil života sa pojačanim osjećajem za dobrobit vašeg tijela, uma i dubljeg duhovnog zadovoljstva.

Prema drevnom joga naputku svi naši sastanci i aktivnosti su besplatni. Trenutno se većina naših aktivnosti odvija u Splitu, ali mi također planiramo događanja u Zagrebu. Ukoliko bude više zainteresiranih, doći ćemo i u druga mjesta. Dakle, slobodno nas kontaktirajte!

Joga prijatelji.