Poziv u Školu Meditacije i Samoostvarenja

Dobar dan. Moje ime je Margaret. Moje ime je Valdemar. U braku smo već dugo vremena. Došli smo u Hrvatsku sa vama podijeliti naše iskustvo i našu avanturu sa jogom i meditacijom.

Ovo je prekrasno mjesto. I u stvari iz određenog gledišta vi ste vrlo sretni, imate vrlo lijepo, prekrasno mjesto za život. Mi vam želimo dati nešto drugo, nešto što će vaš život učiniti još ljepšim. S obzirom da već imate nešto lijepo nudimo vam prekrasno iskustvo koje će ovu ljepotu učiniti još ljepšom. Možete biti u potpunosti sretni i potpuni, kada razumijete što je to joga.

Joga vam pomaže u vašem odnosu s prirodom, i s drugim ljudima na vrlo poseban način, tako se jogiji i mudri ljudi odnose prema prirodi i prema sebi s ljubavlju, suosjećanjem i poštivanjem. Dakle, htjeli bismo vas pozvati na naše joga sastanke gdje vas obrazujemo. Mi u stvari tu dijelimo svoje znanje, naše joga znanje. Moja supruga sudjeluje u tome i ona vam može reći nešto o tome što vas ona uči.

Ja vas učim o meditaciji, mantra meditaciji, i mogu podijeliti sa vama različite načine kako meditirati, bilo sami ili zajedno sa vašim prijateljima ili s vašom obitelji, i mogu također podijeliti sa vama moja iskustva, ono što smo mi iskusili ili dobili od meditacije i zašto vrijedi meditirati.

Ja predajem filozofski dio ove priče. Nekada mi nešto radimo, i dok to radimo mi ne mislimo da trebamo znati zašto to radimo. U jogi je to potpuno obrnuto. Moramo znati zašto prakticiramo jogu. Dakle htjeli bismo vam dati razumijevanje koje zadire u dubinu o tome što je to joga, odakle dolazi i što trebamo znati o dubini joge. Taj filozofski dio je moj dio. Dakle možemo imati i vrlo praktično i filozofsko predavanje. Praktično i filozofsko predavanje.

Dobrodošli. Hvala vam lijepa. Hvala.